Om huset

Huset ligger i idylliske Rogoznica, ca 40 minutter kjøring fra Trogir/Split, og litt over en times kjøring fra Zadar.

Huset har to etasjer, med til sammen tre doble soverom, samt to doble sovesofaer. I tillegg har det to bad med dusj, og et ekstra toalett, to store verandaer og en balkong på baksiden for å nyte morgensolen. I tillegg er det en bod og en liten kjeller med egne innganger, med mulighet for reisesenger eller midlertidig lagring av f.eks barnevogn. Kjøkkenet er stort og velutstyrt, med innebygde hvitevarer, benkeplate av stein og praktiske løsninger. På verandaen i annen etasje  er det en stor utepeis/grill, som kan brukes både til matlaging og hygge. Rundt huset er det en liten kjøkkenhage med både urter og frukt. Det er også høyhastighets internettlinje, stor flatskjerm, 3D bluray-spiller og annet som gjør at man også kan nyte en dag innendørs, om været mot formodning ikke skulle være optimalt. Rett nedenfor har vi egen parkeringsplass som tilhører huset. Huset var ferdigstilt våren 2014.

Huset sett nedenfraUtsikt over lagunen

Huset ligger ca 70 meter i luftlinje fra vannet, og har flott utsikt til lagunen ved Rogoznica og den pitoreske gamlebyen. Langs vannet ligger også en rekke restauranter med lokale spesiliateter, kaféer og barer, samt dagligvarebutikk, postkontor, turistkontor og annet. På sommeren er det et yrende liv her, og et flott sted for å rusle en tur under palmene, sitte i sola, eller ta et bad i det krystallklare vannet. Man kan bade nær sagt hvor som helst langs vannet, men tilrettelagte badeplasser er bare ca 300 meter fra huset. Enten en liten strand for de minste, eller badetrapp og mulighet for å hoppe i det for de litt større.

Utover på den lille øya er det flotte turområder med små stier, utsiktspunkt og nytt i 2014 er en lavendel-labyrint på toppen av øya.

Noe av utstyret og fasilitetene i huset er:

GenereltKjøkkenAnnet
- Air Condition i alle rom
- Wifi
- Flatskjerm
- Bluray (3D)
- Utepeis/Grill
- Vaskemaskin
- Støvsuger
- Induksjonstopp
- Oppvaskmaskin
- Mikrobølgeovn
- Vannkoker
- Kaffetrakter
- Brødrister
- Servise og glass til 12
- Håndklær
- Sengetøy
- Utemøbler
- Bod
- Barnestol
- Barnesikret trapp
- Reiseseng til barn

Under ser du hvor huset ligger på kartet, og du kan zoome ut og inn på området.