Utleievilkår for huset

Utleietider:

Huset leies ut i hele uker i høysesongen. I lavsesongen og for lenger utleieperioder kan andre perioder avtales.

Pris/uke 2019

 • Høysesong 10000,- NOK (1. juni – 1. oktober)
 • Lavsesong 7500,- NOK (1. oktober – 1. juni).

Leieprisen for inkluderer alle lokale avgifter (lokal samt sentral turistskatt). I tillegg betaler avreisende gjester obligatorisk sluttrengjøring, samt vask av håndklær og sengetøy på 1200 Kunas (ca 1500 NOK). Dette betales direkte til vår lokale representant ved avreise.

Kapasitet:

Leiligheten er innredet med tre doble soverom med plass til 6 personer, samt at sofaene i tillegg kan slås ut og benyttes. Det gir totalt 10 mulige sengeplasser.

Praktiske forhold:

En lokal person vil møte gjestene ved ankomst.  Han vil overlevere nøkler og orienterer om praktiske forhold i forhold til huset og i nærområdet. Innsjekk vil vanligvis skje etter kl 17:00, men vil bli avtalt i hvert enkelt tilfelle og avhenger av avreise for siste gjest.

Utsjekk og tilbakelevering av nøkler er kl 10:00 avreisedagen dersom ikke annet er avtalt på forhånd. Ved ankomst er leiligheten rengjort og inspisert, med nyoppredde senger og håndklær til hver person i henhold til leieavtalen.

Alt utstyr i huset, herunder internett, utegrill, solstoler med mer er til fri benyttelse for gjestene. I tillegg er det en egen parkeringsplass for 1 bil som tilhører huset rett ved.

Henting og transport til/fra flyplassen kan arrangeres til fast pris.

Leievilkår:

Bestilling, betaling og depositum

Etter bestilling og mottatt faktura på depositum har gjesten 14 dager til å betale depositumet som er 2000 NOK pr bestilt uke. Etter mottak av betalt depositum bekrefter utleier bestillingen. Bekreftelsen er gjestens garanti på at bestilling er registrert og at leiligheten er reservert. Restbeløpet må betales minimum 30 dager før ankomst til leiligheten.  Hvis ikke dette skjer, kan utleier fritt leie ut leiligheten til andre gjester og avtalen anses som kansellert.

Antall personer:

Totalt antall personer i leiligheten må ikke overstige det antall personer som er avtalt i leieavtalen.

Kansellering:

Gjesten kan kansellere/endre bestillingen frem til 30 dager før ankomst til leiligheten. Ved kansellering i denne perioden tilbakebetales ikke depositum. Kansellering/endring etter 30 dager før ankomst er ikke mulig og medfører full betaling. Det anbefales at gjesten tegner personlig forsikring som gir full avbestillingsdekning ved eventuell sykdom.

Gjestene er ansvarlige for å:

 • Medbringe gyldige pass og andre reisedokumenter
 • Oppgi  korekt antall personer og gi korrekte personopplysninger på personer som skal bo i huset
 • Ta hensyn til omgivelser og naboer med tanke på ro og orden
 • Fjerne søppel og ta oppvask før avreise
 • Melde fra til Utleier eller stedlig representant om eventuell skade på hus/utstyr
 • Kompensere Utleier dersom skade skulle oppstå på hus/utstyr
 • Brudd på noen av disse vilkår kan medføre avbrudd av leieperioden uten kompensasjon.

Bagasje og eiendeler:

Utleier er ikke ansvarlig for skadet, mistet eller stjålet bagasje eller personlige eiendeler som er oppbevart i huset. Mistet eller stjålet bagasje skal rapporteres til den lokale politistasjonen i Rogoznica i hht. ordinære betingelser for reiseforsikring.

Forsikring:

Leieavtalen inkluderer ikke reiseforsikring for gjestene og det anbefales at gjestene tegner nødvendig forsikring før avreise.

Klage:

 • Hvis gjesten ikke er fornøyd med huset eller de tjenester utleier er ansvarlig for skal dette umiddelbart tas opp med stedlig representant og utleier for om mulig å rette på forholdet.
 • Utleier ber om at eventuelle utilfredsstillende forhold konkretiseres skriftlig, signeres av gjesten og stedlig representant og sendes til utleier.
 • Dersom forholdet ikke lar seg rette på en akseptabel måte innen rimelig tid bes det om skriftlig tilbakemelding til utleier innen 1 uke etter hjemkomst.
 • Eventuell erstatning som følge av klage er begrenset til innbetalt depositum og restbeløp.
 • Utleier forplikter seg til å svare på eventuelle klager innen 30 dager fra klagen er mottatt.

 

 Gjesten bekrefter gjennom innbetaling av depositum at  leievilkår er lest og akseptert.

Utsikten fra huset innover mot Marina Frapa, kirken og resten av gamlebyen